Friday, 22 November 2013

OSTEMATRIXTahukah anda cramp atau simpul biawak biasa terjadi di kalangan ibu-ibu hamil? Apakah puncanya? 

Hal ini terjadi disebabkan kekurangan kalsium dalam tubuh seseorang, terutama ibu hamil yang mana kalsium itu dikongsi bersama dengan kandungannya. Pengambilan kalsium yang cukup amatlah penting bukan sahaja bagi ibu-ibu hamil, malah pada semua orang bagi mengelakkan osteoporosis kelak.

Kami sarankan OSTEMATRIX Shaklee. Mengapa? Istimewanya Ostematrix kerana ia tidak sama seperti tablet-tablet kalsium yang lain. Ia bersumberkan semulajadi dari garam mineral Laut Mati, diperkaya dengan Vitamin D dan Magnesium bagi memastikan penyerapan kalsium secara menyeluruh oleh tubuh badan.

Siapa yang perlukan Ostematrix?

> Ibu hamil
> Ibu menyusukan anak
> Individu yang sangat sibuk 
> Individu yang tidak suka minum susu
> Penghidap Gastrik
> Penghidap Migrain
> Ibu hamil yang mengalami masalah darah tinggi

* Pendek kata, semua golongan memerlukan Ostematrix*

Ostematrix-Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis

Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
  • Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.

OsteMatrix Membekalkan:
  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

Kaplet bersalut yang mudah ditelan
  • Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet. Untuk   hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.

KESIMPULANNYA

Jika anda adalah seorang yang mudah STRESS, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan prahaid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.


Jika anda seoarang pengidap BUASIR tegar dan sering mengalami kesakitan atau sembelit setiap kali membuang air besar, Ostematrix  membantu anda dari terus dibelenggu kisah Ngeri itu.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering KELETIHANostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!


Jika anda seorang IBU MENGANDUNGostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang IBU YANG MENYUSUKAN anakostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.


Jika anda seorang WANITA dan LELAKIostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)Jika anda mempunyai masalah OBESITI (berat badan berlebihan), anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda. 


No comments:

Post a Comment